Cautare

613 de rezultate pentru "horoscop taur" (3.26 secunde)
TAUR 21.04-21.05: Reparatii la domiciliu si proiecte in lucru, iata cam ce va preocupa in aceste zile. Continuati sa beneficiati de parteneriatele cu prietenii apropiati.
TAUR 21.04-21.05: Pentru dumneavoastra, viata este optimista si fericita. Marte este cel care va starneste apetitul pentru calatorii si pentru cunoastere, motiv pentru care unii nativi se vor gandi serios sa se inscrie la un curs.
TAUR 21.04-21.05: Atentia dumneavoastra se indreapta spre cei apropiati, spre prieteni si parteneriate. Acum parcurgeti o perioada cand toate relatiile merg bine, chiar si cu cei mai afurisiti inamici.
TAUR 21.04-21.05: Aveti nevoie de mai mult somn si ar trebui sa tineti cont de nevoile organismului. Mai multa odihna va va face mai toleranti cu cei din jur si sa gasiti mai repede solutii la problemele care va apasa.
TAUR 21.04-21.05: Saptamana aceasta veti incheia cu alergatura pentru o proprietate comuna, o asigurare sau o mostenire. S-ar putea chiar sa primiti un dar de bani extrem de consistent sau beneficiati de bogatia altora.
TAUR 21.04-21.05: Va doriti mai mult echilibru in viata dumneavoastra, mai ales ca iubiti mult confortul. La serviciu, relatiile cu colegii sunt destul de asezate.
TAUR 21.04-21.05: Este posibil ca zilele acestea sa intalniti o persoana care sa va provoace, sa va faca sa va opriti si sa ganditi.
TAUR 21.04-21.05: Exista multa activitate in sectorul finantelor. Poate fi vorba despre o mostenire, bani primiti inapoi de la stat sau posibilitatea de a obtine cu usurinta un imprumut mai consistent de la o institutie bancara.
TAUR 21.04-21.05: Aveti sanse deosebite de a va imbunatati relatiile cu ceilalti, de a va face prieteni noi si a va remodela gandirea si comunicarea.
TAUR 21.04-21.05: In aceste zile se pare ca aveti multe de spus dar e mai bine sa va ganditi de doua ori inainte de a deschide gura.
TAUR 21.04-21.05: Noile proiecte va ofera un sentiment de siguranta si va ajuta sa va concentrati asupra realizarilor.
TAUR - se poate ciondani cu cei din jur. ... HOROSCOP PESTI - sunt norocosi prin excelenta. Primesc vesti bune si cadouri.
Taur Aveti doi patroni astrali care va guverneaza: Venus si Luna. In functie de pozitia lor pe astrograma generala si raportarea acestora la harta natala se face horoscopul real al iubirii.
TAUR (21 aprilie -20 mai) Prezenta preponderenta a lui Marte in casa zodiei tale te va incuraja sa te apropii si mai mult de familie.
FEMEIA TAUR, MAI MULT UN BOU - Defecte: Guvernata de Venus, zeita desfranarii, geloziei si hedonismului, femeia Taur este o supravietuitoare si o sa se razbune intr-un fel sau altul.
Astfel, exista 3 tipuri de barbati (cal, taur, iepure) si 3 tipuri de femei (iapa, elefant, caprioara). ... Barbatul taur are corpul masiv, palmele calde, piele de culoare deschisa, mers frumos si este norocos.
Taur Pentru Taur, saptamana viitoare va fi una foare buna. Este saptamana fertilitatii si a belsugului. Toate se vor implini.
TAUR: Nativii in zodia Taur au o saptamana in care vor pune pe cineva in coarne. Nu poate nimeni sa intre in voie.
TAUR Taurul are cateva dificultati in a depasi momentele dificile. ... Este posibil ca Taurii sa aiba nevoie de ceva mai mult timp pentru a-si reveni insa, daca esti un Taur, evita sa urmaresti contul de Facebook sau Twitter al fostului iubit.
TAUR 21.04-21.05: Nativii din taur incep sa se pregateasca pentru schimbari majore intr-un viitor apropiat. GEMENI 22.05-21.06:
google-analytics.com